Studio Tessa - Voor een gezonde zomerse teint
Voorbehandeling:
1. Scrub de huid vóór de behandeling, het liefst 1 a 2 dagen vooraf met een bodyscrub om loszittende dode huidcellen te verwijderen. Gebruik hiervoor geen producten waar olie in verwerkt zitten.
2. Scheren 24 uur voor de behandeling en harsen 48 uur voor de behandeling anders is je huid te gevoelig en krijg je irritaties aan je huid,dit gaat jeuken en irriteren.
3. Gebruik geen douchegel, bodylotion, deodorant of parfum meer tot na de Spray-tan behandeling. Lak bij voorkeur je nagels van je handen om opname van de vloeistof te voorkomen.
 
Op de dag van de spray-tanning:
1. Spoel zo kort mogelijk voor de tanning uw lichaam goed schoon met alleen warm water.
2. Gebruik op de dag van despray-tanning geen vloeibare make-up of dagcréme, zodat de huidcellen 100% droog en schoon zijn. Oogmake-up mag blijven zitten.
3. Draag donkere loszittende kleding als u komt voor de Spray-tanning de omdat de vloeistof in het begin nog wat af kan geven.
4. En gebruik GEEN bodylotion of andere vette creme's op uw huid.
 
Nabehandeling:
1. De tanninglotion droogt gedurende het aanbrengen, maar het heeft tijd nodig om op de huid tot de juiste kleur hoogte te ontwikkelen. Daarom adviseren wij niet te douchen 6 tot 8 uur na de Spray-tanning.
2. De eerste 8 uur niet douchen of sporten.
3. Om de kleur goed te behouden adviseren wij om tijdens het douchen een milde douchegel of douche-olie te gebruiken (Neutral,Natusan) maar schuur zo min mogelijk met een washandje of spons over uw huid , en gebruik na het douchen altijd een verzorgende bodylotion. GEEN DOVE of NIVEA deze breken de kleur af. U kunt als alternatief kiezen voor Neutral of Natusan bodylotion.Zo behoud u de kleur langer. Na het douchen uw huid droog deppen en niet over uw huid wrijfen of schuren dit is niet bevordelijk voor uw mooie bruine kleur.
4. Wij adviseren het gebruik van sauna,zwemmen en baden te vermijden, Dit versnelt namelijk het afschilferen van de huid,zo raakt u uw mooie gezonde bruine teint sneller kwijt. Dat willen we natuurlijk niet .
 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint